معاون بنیاد شهید:

ناامنی اسرائیل منجر به مهاجرت معکوس صهیونیست‌ها می‌شود

تبریز-ایرنا- معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران با ابراز انزجار از حملات وحشیانه رژیم غاصب اسرائیل به غزه، گفت: ناامنی موجود در این کشور جعلی در آینده ای بسیار نزدیک منجر به مهاجرت معکوس صهیونیست‌ها می‌شود که شواهد آن از اکنون پیداست.

به گزارش ایرنا، محسن بزرگی روز چهارشنبه در همایش «حقوق شهروندی و ایثار» در تبریز، حمله و بمباران بیمارستانی که محل پناه کودکان و زنان غزه بود از سوی رژیم صهیونیستی را محکوم و اظهار کرد: این حمله ناجوانمردانه چهره کریه و ذات وحشی‌گری صهیونیست‌ها را نشان داد تا اذهان عمومی جهان بیش از پیش به کودک کشی این رژیم پی ببرند.

وی با تاکید بر اینکه از این پس امنیت در اسرائیل تحت هیچ شرایطی وجود نخواهد داشت، افزود: ۱۵ مهر ماه برابر با حمله حماس به سرزمین های اشغالی نقطه عطف در تاریخ صهونیست ها است که از این تاریخ به بعد با یک اسرائیل شسکت خورده مواجهیم که ضربات بسیار مهلک از جبهه مقاومت متحمل خواهد شد.

بزرگی ادامه داد: در اثر تحولات روزهای اخیر ساختار ذهنی و روانی رژیم اسرائیل با حملات حماس بر هم خورده و از بین رفته است که طی روزها و ماه‌های آینده زخم‌های عمیق و جدی اشغالگران بیشتر نشان داده و خباثت‌های آنها برای افکار عمومی جهانیان نمایان‌تر می‌شود.

وی هشدار جدی رهبری درباره حملات و وحشیگری‌های رژیم اسرائیل را بسیار مهم و تاثیرگذار در معادلات جهانی دانست و یادآور شد: بر همین اساس بدون تردید اگر این حملات تداوم داشته باشد شاهد بیداری مقاومت در بین مسلمانان جهان خواهیم بود و این حرکت عمق بیشتری خواهد یافت.

بزرگی با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت در بین مسلمانان برای همیشه تاریخ زنده و پویاست، گفت: این فرهنگ اصیل و ناب اسلامی به معنی ذلت ناپذیر بودن مسلمانان است که نور معنویت امام حسین(ع) آن را در جهان گسترانده است.

وی طوفان الاقصی را عاملی مهم در از بین بردن اسطوره سازی مصنوعی و هیمنه اسرائیل غاصب برشمرد و اظهار کرد: بدون تردید نابودی این رژیم منحوس و جعلی و آزادی قدس شریف از دست اشغالگران نزدیک است.

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران از این سازمان به عنوان تضمین کننده حیات انقلاب اسلامی به فرموده رهبر معظم انقلاب یاد و اضافه کرد: این نهاد در کنار توجه به مسایل رفاهی و خدمات رسانی به جامعه هدف، باید نسبت به حرکت های معنوی نیز اقدام و برنامه ریزی کند.

بزرگی، گستردگی جامعه هدف ایثارگران را در نوع خدمات رسانی و بروز احتمالی برخی کمبودها موثر دانست و با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران با جامعه چهار میلیون و ۳۸۴ هزار و ۲۴۹ نفری مواجه است که در حال حاضر تعداد سه میلیون و ۶۳۱ هزار و ۶۰۹ در قید حیات هستند، گفت: این فراوانی جمعیت بیش از جمعیت بسیاری از کشورهای جهان و منطقه خلیج فارس است که رسیدگی به دغدغه های آنها بسیار زمان بر و مشکل خواهد بود.

بزرگی مجموع جانبازان ۷۰ درصد کشور را هشت هزار و ۲۱۰ نفر و جانبازان ۵۰ تا ۶۹ درصد را ۲۲ هزار و ۱۶۲ نفر اعلام کرد و گفت: این افراد امسال مشمول واردات خودرو شدند که در این زمینه نیازمند همکاری وزارت صمت و بانک مرکزی برای تامین ارز مورد نیاز هستیم.

وی مجموع شهدای تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران در دوران دفاع مقدس را ۲۲۸ هزار و ۷۳۹ نفر اعلام کرد و ادامه داد: بر همین اساس تعداد ۶۳۵ هزار و ۶۹ نفر جانباز در دوران دفاع مقدس تقدیم کشور شده است که از این تعداد هم اکنون ۵۴۹ هزار و ۵۱۹ نفر در قید حیات هستند.

بزرگی مجموع جانبازان ۷۰ درصد کشور را هشت هزار و ۲۱۰ نفر و جانبازان ۵۰ تا ۶۹ درصد را ۲۲ هزار و ۱۶۲ نفر اعلام کرد و گفت: این افراد امسال مشمول واردات خودرو شدند که در این زمینه نیازمند همکاری وزارت صمت و بانک مرکزی برای تامین ارز مورد نیاز هستیم.

وی از اقدامات بنیاد شهید و امور ایثارگران برای اجرایی شدن قانون جامع ایثارگران خبر داد و گفت: تا پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم تنها ۱۹ درصد این قانون در کشور عملیاتی شده بود که این رقم هم اکنون به بیش از ۳۳ درصد رسیده است که البته ما به این میزان راضی نیستیم و با نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد.

به گزارش ایرنا، نماینده معاونت حقوقی نهاد ریاست جمهوری نیز در این نشست با اشاره به اینکه جامعه ایثارگری با مشکلات عدیده حقوقی و امور استخدامی مواجه است، گفت: تکثر و تعدد قوانین یکی از دغدغه های اصلی این جامعه است که قانون جامع ایثارگران تا حدودی این چالش را رفع کرده است اما نیازمند بازنگری هایی است.

علی ربیع زاده نبود شفافیت را از دیگر چالش های حقوقی جامعه ایثارگران کشور برشمرد و اضافه کرد: باید توجه داشت که نبود شفافیت باعث سخت تر شدن استیفای حق و حقوق ایثارگران در زمینه های مختلف می شود .

ربیع زاده اصلاح قانون دیوان عدالت اداری را از جمله اقدامات بسیار موثر و مفید در راستای استیفای حقوق ایثارگران دانست

وی نبود ضمانت های اجرایی را سومین مشکل امور حقوقی جامعه ایثارگران بیان و اظهار کرد: با وجود اینکه قوانین خوب و مناسب در این رابطه تدوین شده است اما آنگونه که باید ضمانت های اجرایی قوی وجود نداشت که طی سال های اخیر اقداماتی در این خصوص شروع شده است که امیدواریم به نتایج خوبی ختم شود.

ربیع زاده اصلاح قانون دیوان عدالت اداری را از جمله اقدامات بسیار موثر و مفید در راستای استیفای حقوق ایثارگران دانست و گفت: تا پیش از این هر گونه شکایت از ادارات و سازمان های دولتی باید به صورت مستقیم از این دیوان پیگیری می شد که در حال حاضر ابتدا باید در دستگاه مربوطه پیگیری شود و اگر در مدت سه ماه پاسخ به شکایت داده نشود، پرونده به دیوان عدالت اداری می رود.

اشغالگران صهیونیست شب گذشته بیمارستان غزه را بمباران کردند و در نتیجه این اقدام جنایتکارانه و بر اساس اعلام منابع خبری، بیش از یکهزار فلسطینی در این بیمارستان به شهادت رسیدند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت فلسطین شمار شهدا تا ظهر امروز به سه هزار و ۳۰۰ نفر و تعداد مجروحان نیز به حدود ۱۱ هزار نفر رسیده است که اکثر آنها را زنان و کودکان تشکیل می دهند